اگر مد به صورت یک چرخه باشد پس ما به زودی شاهد بازگشت طراحی دکوراسیون منزل به سبک پست مدرن خواهیم بود. برای مدتی کوتاهی ما از خطوط مینیمالیست، ارگانیک و تمیز اواسط قرن بیستم در طراحی داخلی منزل استفاده می کردیم و از این بابت خشنود بودیم. از طراحی های رنگارنگ دهه 1960 و تقلیدی از طراحی های دهه 1970 که محیطی نمایشی بوجود می اوردند هم استفاده کردیم. اما درباره دهه پر زرق و برق و عجیب 1980 چطور؟ در ادامه، راهنمایی از ویژگی های غالب سبک پست مدرنیسم خواهیم داشت.
تولد طراحی به سبک پست مدرن: در دهه 1970 و شروع 1980 طراحان پست مدرن به دنبال انحلال قوانین غلط و معقولیت طرح مدرن بودند. آن ها رسمیت، سلیقه جهانی و جدیت در طراحی ها را از پنجره به دور انداختند و به جای آن ها از اشیاء برجسته، پر زرق و برق و پیرو مد و زود گذر همراه با فضاهای داخلی گلچین شده با معماری پر معنا و سمبلیک ایجاد کردند.
9 ویژگی طراحی به سبک پست مدرن: 1- پیچیدگی و تناقض: در طراحی دکوراسیون داخلی پست مدرن هیچ چیز ساده نیست و تقریبا همه چیز یک نوع پیچیدگی در شکل و نماد هاست. یک نمونه اولیه از این موضوع، خانه Vanna Venturi در پنسیلوانیا است که در سال 1964 توسط Robert Venturi و Denise Brown ساخته شده است. در همسایگی آن خانه های سنگی و عمارت های دوره ویکتوریایی قرار دارند اما این خانه بین آن ها از همه برجسته تر است. این طرح یک واکنش در برابر قوانین سفت و سخت معماری مدرن همراه با خطوط شکسته، تزئینات غیرضروری، زوایای غیر معمول، اشکال نامتقارن و تجربه ای در اندازه های مختلف است.
2- رنگ های سر زنده و طرح های بیداد کننده: طراحی به سبک پست مدرن معمولا با رنگ های سر زنده و پر رنگ، الگو های زرق و برق دار و کنتراست قوی توصیف می شود. طراحان هرگز قصد نداشتند که اشیائی که استفاده می کنند بخشی از یک مد همیشگی باشد. بلکه آن ها پر زرق و برق رو به مد و زود گذر هستند. مثل این پله ها، که طرح پست مدرنیسم آن ها نظر شما را بیش تر جلب می کند تا پس زمینه اش. 3- تبدیل اشیاء عادی و روزمره: طراحان دکوراسیون منزل پست مدرن، رنگ، طرح و مصالح عادی را به اشیائی که باعث تفکر می شوند تبدیل می کنند. این درب با یک قاب قرمز پوشیده شده است و اطراف این درب را پنجره های آبی فرا گرفته اند که این دیوار ساده را به یک نمایی جذاب تر و هیجان انگیز تر تبدیل کرده است.
4- اشکال کاربرد خاصی را دنبال نمی کنند: عناصر معماری و اجزا اشیاء معمولا غیر عادی هستند و فقط برای تزئینات و دید بصری وجود دارند. برای مثال این خوشه فیروزه ای رنگ که در سقف قرار دارد کاملا تزئینی است و هیچ قابلیت ساختمانی برای تقویت استحکام سقف یا هر چیز دیگری ندارد.
5- مواد ارزان را به اشیاء با ارزش تبدیل می کند: در نقض سلسله مراتب، طراحی داخلی منزل به سبک پست مدرن مواد ارزان را به اشیاء با ارزش تبدیل می کند. پلاستیک، لمینت و مقوا چند مواد کلیدی هستند که در این مورد استفاده می شوند و طی طراحی جداگانه هر کدام از آن ها به یک شیء گران قیمت تبدیل می شوند. فرانک جری از مقوا برای این صندلی کنار میز تاب دار استفاده کرده است (1972). با اینکه به سختی به نظر می آید بتواند کسی را روی خود نگه دارد، اما در حقیقت قوی و محکم است. اما چون از مقوا درست شده است فکر نکنید با یک شیء بی ارزش مواجه هستید، این صندلی توانسته راه خود را به موزه و موسسات طراحی سراسر دنیا باز کند. 6- مخلوط فرهنگ عامه با فرهنگ عالی: طراحان پست مدرن همچنین سعی کرده اند تا سلسله مراتب فرهنگ پاپ و فرهنگ عالی را از طریق ترکیب مراجع ، تصاویر و اشکال های هر کدام از یکدیگر از بین ببرند. در اینجا طرح مبلمان در خانه ی Trophy Wife ساخته شده در سال 2012، شامل قفسه های سنتی همراه با یک شیب دیزنی مانند است که در حالتی متناقض و شکلی نوستالژیک قرار گرفته است.
7- منابع نمادین و تاریخی: اشکال تا جایی که کمی کاربرد داشته باشد، همان چیزی بود که طراحان می خواستند. آن ها نماد گرایی را مجددا به معماری باز گرداندند. بازی با اشکال پر معنی که با طراحی های مدرن متروک شده اند. آن ها تاریخ را به شکل های عجیب در آورده اند مثل این نرده که با ستون های مخروطی شکل قرون وسطایی ساخته شده است. که بیش تر برای تزئین یک کلیسا مناسب بود تا یک خانه. 8- طنز، اشکال فریبنده، ساختگی و تقلیدی تمسخر آمیز: بک کلمه از تیتر بالا انتخاب کنید. طراحی داخلی منزل به سبک پست مدرن شما را به فکر خواهد انداخت، باعث تفسیر مجدد هر آنچه شما درباره ی اشیاء، معماری و سلسله مراتب می دانید خواهد شد و شما را به خنده می اندازد. این تخت گربه را ببینید که دارای چهار ستون مثل مهره های بازی شطرنج هستند که کاملا غیر ضروری طراحی شده اند. اما باعث ده تا به یک تخت باشکوه تبدیل شود، چون همانطور که همه ما می دانیم گربه همیشه پادشاه قصر است. کیش و مات!
9- تجلیل از سطوح: این سبک به تزئین سطوح می پردازد و این تزئینات و ساختار ها هیچ عمقی ندارند. بنابراین به جای معنا، طراحی داخلی منزل به سبک پست مدرن بیش تر به ظواهر و سطحی بودن می پردازد. همانطور که در این پایه فلزی با درب های شیشه ای می بینید که یک قاب برای درب قسمت غذاخوری ایجاد کرده است. بنابراین، همه چیز را در نظر بگیرید، چه چیزی دارید؟ یک طراحی داخلی به سبک پست مدرن، غیر عادی، گلچین شده، یک شاهکار برای تعمق در زیبایی و لذت بصری. اما به نوبه ی خود، اشیاء پست مدرن می توانند شروع کننده ی گفتگو نیز باشند. یکی از آن ها می تواند کتری "پرنده سوت زن" باشد که در سال 1985 وارد بازار شد و نسخه ارزان تر آن در سال 1999 مجدد به بازار آمد. از جنس نقره است که یک سرویس چای بسیار شیک را شامل می شود که در سال 1910 توسط طراح آلمانی Josef Hoffman ارائه شد.
نام و نام خانوادگی ::*
پست الکترونیک :
نظرات: *
آدرس دفتر مرکزی : شيراز خيابان ستارخان نبش كوچه ١٣ ساختمان داريوش طبقه چهارم
ارتباط با مدير عامل : 09177110025 محمد لطفى
07136491950 دورنگار :
ارتباط با رئيس دفتر : 07136491890 - 07136491930 - 07136491891
ایمیل: info@abokhaksazan.ir
شرکت ساختمانی آب و خاک سازان در شیراز با داشتن تيمي مجرب از افراد نخبه و با سليقه همچنين اساتيد دانشگاه و مجريان پايه يك نظام مهندسي در رسته های معماري و اجرايي اين توانمندی را دارد كه پروژه هاي ساختماني را از مطالعات اوليه تا چيدمان مبلمان ، شما عزيزان را همراهي كند . به منظور ارتقاء سطح كيفي ارائه خدمات، شرکت آب و خاک سازان بر آن شده تا با تكيه بر اصول مشتري مداري خدمات خود را كه شامل بيش از ٦٠٠ واحد طراحي ساختمان شامل معماری و معماری داخلی (فاز يك و دو ) با سبك هاي كلاسيك و مدرن همچنين بيش از ٤٠٠٠٠ هزار متر مربع خدمات اجرايي در سال در منطقه هاي خوب شيراز معرفي نمايد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت آب و خاک سازان می باشد
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن